Rreth CP Cosmetics

CP Cosmetics sjell ne Shqiperi eksperiencen e saj disa vjecare ne fushen e kozmetikes duke sjelle produktet te zgjedhura profesionale por edhe per perdorimin e perditshem. CP COSMETICS gjendet ne fushen e kozmetikes qe nga viti 1994 duke sjelle disa nga brandet me te njohura ne fushen e kozmetikes dhe te gjitha keto me cmime konkuruese. Ne karekterizohem nga nje profesionalizem dhe kualitet i larte si ne produkte ashtu edhe ne fushen e sherbimeve dhe sjelljes ndaj konsumatoreve, kete e tregon dhe numri i larte i konsumatoreve besnik qe ne kemi krijuar ne gjithe keto vite ne treg. Stafi i CP Cosmetics eshte gjithmone i updatuar per te sjell risine e fundit ne vendin tone dhe per ti mundesuar te gjithe profesionisteve mjetet dhe produktet e nevojshme per te arrituar ato cfar duan.

CP Cosmetics eshte distributor i disa nga firmave me te njohura europiane sic jane : Mesauda, Visage , Kleral System, Aroma, Herbal Hena, Impresion dhe shume liderave te tjere ne fushen e produkteve kozmetike.

CP Cosmetics eshte ne invoimin dhe zgjerimin e games se produkteve qe sjell ne tregun shqiptar. Ne ju falenderojme qe keni zgjedhur qe artin tuaj ta realizoni nepermjet produkteve tona!